Læger og personale

Alle læger er medlem af Dansk Selskab for Almen Medicin, Praktiserende Lægers Organisation og Lægeforeningen.

Stine Pedersen

Læge

Jeg er født i 1982 og uddannet læge i 2010. Jeg blev speciallæge i almen medicin i 2019, og siden januar 2020 har jeg arbejdet som praktiserende læge i Lystrup. Under min uddannelse har jeg arbejdet på forskellige afdelinger i Randers og Esbjerg, samt i forskellige lægehuse bl.a. i Lystrup og Hadsten. Jeg er gift og har 3 børn.

Tine Søndergaard

Læge

Jeg er født i 1970. Jeg har været læge i 16 år, speciallæge i almen medicin siden 2012, og praktiserende læge i Lystrup siden 2014. Oprindeligt er jeg født i København, opvokset og uddannet på Fyn og siden flyttet til Århus.
Tidligere har jeg arbejdet i mange forskellige specialer på forskellige sygehuse og hos praktiserende læger på Fyn og i Århus. I 2010 boede jeg i Norge, hvor jeg arbejdede som praktiserende læge.

Martin Svensson

Læge

Jeg er født i 1981 og uddannet læge i 2010. Jeg blev speciallæge i almen medicin i 2017, og har siden da arbejdet som praktiserende læge og som lægevagt. I min uddannelse til at blive praktiserende læge har jeg arbejdet på flere sygehusafdelinger i både Region Nord, og Midt, samt i almen praksis, bl.a. hos Lægefællesskabet, Grenå. Jeg vil være at finde i klinikken alle ugens dage.  Jeg er gift med Sys og har to dejlige børn.  

Anders Prior

Læge

Jeg er født i 1981 og uddannet læge i 2008. Jeg har tidligere arbejdet som uddannelseslæge hos Solvej Kyng i Lystrup, hos Lægefællesskabet i Grenå samt på en række sygehusafdelinger. Jeg blev i 2020 speciallæge i almen medicin. Jeg er gift med Christina og har to søde børn.
Ved siden af arbejdet i praksis er jeg aktiv med forskning og har en ph.d. fra Aarhus Universitet. Vi laver forskningsprojekter om patienter med mange samtidige sygdomme (multisygdom) og psykisk belastning. Jeg er desuden engageret i undervisning af lægestuderende, sygeplejersker og kommende praktiserende læger og har aktuelt to dage om ugen på universitetet.

Ole Bülow Pedersen - Lægerne Kirstinelund, Lystrup Århus

Ole Bülow Pedersen

Læge

Jeg er født i 1959 og uddannet læge i 1985. Jeg er speciallæge i almen medicin og har fra 1998 til 2020 haft praksis på Tjelevej i Risskov sammen med Annette Lund. Jeg er nu ansat som fast vikar i Lystrup 4 dage om ugen. Jeg er gift og har 3 voksne børn.

 

Trine Holm Dalsgaard

Uddannelseslæge

 

Line Haubjerg Sort

Line Haubjerg Sort

Uddannelseslæge 

Jeg er født i 1989 og blev færdiguddannet læge i 2018 fra Aarhus Universitet. Siden da har jeg arbejdet i akutmodtagelsen, psykiatrien og har brugt et par år indenfor intern medicin. Senest har jeg arbejdet 1½ år i almen praksis og har nu valgt at videreuddanne mig til at blive praktiserende læge. Jeg har været i klinikken siden den 1. august 2022 og skal være her de næste 3½ år i kortere og længere perioder af gangen. Jeg er gift og har en lille søn.

 

Dennis Schou Graversen

Uddannelseslæge

Jeg er født i 1983 og blev uddannet læge i 2012. Jeg er uddannelseslæge i klinikken frem til april 2024, hvor jeg bliver speciallæge i almen medicin. Jeg kommer fra et lægehus i Odder. Jeg har lavet en ph.d. om kvalitet og kommunikation i lægevagten.
Ved siden af arbejdet i praksis underviser jeg medicinstuderende og interesserer mig for sundhedsformidling til børn og familier i almen praksis og er ved at lave en børnebog.
Jeg er gift med Mia og har 3 dejlige børn.

Astrid Bønnelykke

Uddannelseslæge

Jeg er født i 1983, og uddannet læge i 2009. Jeg har tidligere været uddannelseslæge i Skødstrup lægepraksis, Lægerne i Skovby, samt ved flere forskellige sygehus afdelinger. Herudover har jeg en ph.d. ved Aarhus Universitet. Jeg er så heldig at være en del af klinikken indtil maj 2025, hvor jeg bliver speciallæge i almen medicin. Jeg er gift, og har tre børn.

Anne Grethe Tarp Carlsen

Sygeplejerske

Jeg er født i 1970 og uddannet sygeplejerske i 1997. Jeg har erfaring med akut hjertesygdom og genoptræning fra hjerteafdelingen på Aarhus Universitetshospital. Siden har jeg været ansat i Hjerteforeningen, hvor jeg har undervist og rådgivet i hjerte-kar-sygdomme, psykiske reaktioner ved sygdom, ændring af livsstil samt hjertebørn og deres søskende. Jeg arbejder nu som praksissygeplejerske og varetager laboratorie- og sygeplejeopgaver herunder vaccinationer, sårbehandling, diabetes-, KOL-, hjerte-, blodtryk-, astma-, vægtkontrol m.m. Jeg er gift med Peter, og vi har to dejlige børn.

Merete Borghammer - Lægerne Kirstinelund, Lystrup Århus

Merete Borghammer

Sygeplejerske

Jeg er født i 1977 og har været sygeplejerske siden 2001. Jeg arbejder som praksissygeplejerske og har tidligere erfaring fra en række forskellige sygehusafdelinger. Jeg varetager diverse laboratorieopgaver samt sygeplejefunktioner såsom vaccination, diabetes, KOL, astma, blodtryks- og vægtkontrol, kostvejledning, samtaler, sårbehandling samt tager ved behov på hjemmebesøg m.m. Jeg er gift med Per og mor til to teenagere.

Kirsten Kølbæk - Lægerne Kirstinelund

Kirsten Kølbæk

 

Sygeplejerske

Jeg er født i 1973 og er uddannet sygeplejerske i 1999. Jeg har mange års erfaring som intensivsygeplejerske på Aarhus Universitetshospital og har efterfølgende også taget på hjemmebesøg hos patienter i hjemmerespiratorbehandling. Derudover har jeg erfaring som smertesygeplejerske og har arbejdet med astma og allergi. Jeg arbejder nu som praksissygeplejerske og varetager sygeplejeopgaver som fx kontrol af patienter med KOL, diabetes, forhøjet blodtryk og astma, vaccinationer, sårbehandling, diverse laboratorieopgaver mm. Jeg er gift med Jesper og har 3 børn.

Betina Elbrønd Olsen - Lægerne Kirstinelund

Betina Elbrønd Olsen

Sygeplejerske

Jeg er født i 1980 og har været sygeplejerske siden 2005. Jeg har erfaring fra forskellige specialafdelinger på Aarhus Universitetshospital samt praksiserfaring fra Midtbyen. Jeg varetager diverse laboratorieopgaver samt sygeplejefunktioner såsom vaccination, diabetes, KOL, astma, blodtryks- og vægtkontrol, kostvejledning, samtaler, sårbehandling, celleskrab samt tager på hjemmebesøg. Jeg er gift med Lasse og har tre dejlige børn.

Anne Schmidt Aalbæk - Lægerne Kirstinelund

Anne Schmidt Aalbæk

Sekretær

Jeg er født i 1988 og har arbejdet som lægesekretær siden 2018. Jeg er uddannet indenfor sundhed og idræt og har en kandidat i idræt fra 2016. Jeg har været ansat ved Lægefællesskabet i Grenaa og har tidligere arbejdet som sundhedskonsulent ved Sundhedsdoktor. Jeg er gift og har to dejlige drenge.

 

 

 

Anne Schmidt Aalbæk - Lægerne Kirstinelund

Johanna Greve Andersen

Lægesekretær

Jeg er født i 1988 og jeg har været lægesekretær siden 2015. Derudover har jeg en bachelorgrad i International Hospitality Management. 

Tidligere som lægesekretær har jeg i mange år arbejdet på Aarhus Universitetshospital, hvor jeg har været rundt om flere specialer. Nu er jeg lægesekretær her i huset og laver diverse sekretæropgaver, hvor jeg blandt andet sidder klar til at hjælpe via telefonen eller ved skranken. 

Jeg bor på Djursland med min mand, vores to skønne drenge og vores lille hund. 

Anne Schmidt Aalbæk - Lægerne Kirstinelund

Simone Christensen

Lægesekretær

Jeg er født i 1990 og uddannet lægesekretær i 2015. Jeg har arbejdet som lægesekretær på Aarhus Universitetshospital fra 2015 til 2023, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige specialer. Jeg har været ansat som lægesekretær her i klinikken siden august 2023. Jeg er gift og har to dejlige brøn.

 

Praktikassistenter - Lægerne Kirstinelunde

Praksisassistenter

Vores praksisassistenter i klinikken er alle lægestuderende på sidste del af studiet og varetager sekretæropgaver, sygeplejemæssige opgaver og laboratoriefunktioner.

8213 2200

Telefontider

Alle dage 08:00 - 11:00
Sekretær eller praksisassistent
svarer telefonen

Book tid

Patient login / Book tid >>

Besøg klinikken

Sundhedshuset Kirstinelund
Skæringvej 110, 1. sal
8520 Lystrup
Tlf.: 8213 2200

Åbningstider

Mandag - fredag 08:00 - 16:00